The cure

The Cure

Twisted Keys presenterar vårt första real life Escape Room adventure - The Cure. Ett dödligt virus. Ni har 60 minuter på er. Klarar ni av att hitta botemedlet för att rädda oss alla innan det är försent?

Antal försök
0
Svårighetsgrad
8/10
Lyckade försök
378

Antal försök
0
Svårighetsgrad
7/10
Lyckade försök
159

Perfect Crime - Kommer snart

Twisted Keys presenterar vårt andra real life Escape Room adventure - Perfect Crime. Ditt rykte föregår dig och du har blivit kontaktad av en anonym klient för ett jobb som det inte går att tacka nej till. Uppdraget är att stjäla och byta ut en värdefull artefakt utan att bli upptäckt. Men säkerheten är något utöver det vanliga och risken är stor. Det är dags att samla ihop ditt vanliga gäng för er chans är här nu. Huset är tomt och ni har 60 minuter på er innan ägaren kommer tillbaka.
Klarar ni av att utföra det perfekta brottet?

Perfect Crime

Escape Room Pirates The Lost Treasure

Pirates: The Lost Treasure

Har du någonsin hört talas om de fyra pirathärskarnas försvunna skatt? Det är sagt att de stal en kraftfull magisk artefakt och gömde den bort samman med en stor skatt på en hemlig ö. Har ni vad som skal till för att hitta den?

Antal försök
0
Svårighetsgrad
7/10
Lyckade försök
243

Dödsängeln

Nu kan du boka vårt portabla Escape Room äventyr - Dödsängeln. En seriemördare har kommit till Stockholm och lämnat ett offer efter sig. Som stans vassaste kriminalare samlar du ihop ett team för att försöka stoppa honom innan han slår till igen.

Detta är ett portabelt escape room där vi kommer till er, passar större grupper från 12 upp till 100 personer.

Kontakta oss på info@twistedkeys.com för att boka

Antal försök
0
Svårighetsgrad
7/10
Lyckade försök
68