Perfect Crime

Perfect Crime

Twisted Keys Escape Rooms presenterar vårt andra escape room - Perfect Crime. Ert rykte för att tar er in på de mest omöjliga ställena har gett er ett nytt jobb. En anonym klient har anlitat er för att hjälpa till att få tag i Phoenix kuben. Enligt legenderna håller detta uråldriga föremål enorma krafter som kan förstöra världen, och bygga en ny i dess aska. Så länge klienten är villig att betala så är ni glada för att uppfylla hans fantasier.

Klienten har fått underrättelser om att organisationen Black Forest nyligen hittade Phoenix kuben under en av deras expeditioner. De förvarar den i herrgården till en högt uppsatt representant som kallas för Samlaren. Kuben är gömd i hennes kontor, och efter noggrann planering har ni hittat en väg in. Ni vet att hon är på ett möte nu och kommer inte komma tillbaka på en timme. Det är er chans!

Uppgiften är att hitta och stjäla föremålet. Men för att utföra det Perfekta Brottet får ingen veta att ni har varit där. För att göra det har ni en kopia av kuben som ni kan byta ut originalet med. Ni har hackat säkerhetssystemet och stängt ner alla sensorer. Men det är viktigt att ni ställer tillbaka allting på sin ursprungliga plats innan ni går därifrån. När systemet startar igen kommer det märka om något rört på sig.

Jag kommer hålla räkningen på er prestation och det är bäst att ni tar er därifrån innan samlaren kommer tillbaka.

Är ni redo att begå det perfekta brottet?

Passar till 2-6 deltagare. Detta rum har klurigare pussel och lämpar sig väl till både nybörjare och erfarna.

Kommer snart