Företagsevent

Letar ni efter en teambuilding aktivitet till er nästa kick-off, konferens eller julbord? Då har vi en spännande aktivitet för er! Escape Room är en perfekt aktivitet när ni vill utveckla er personals förmåga att kommunicera och lösa problem tillsammans. Ni ställs inför en rad pussel och problem som kräver kreativt tänkande och samarbete for att utföra ett uppdrag innan tiden rinner ut. Inga fysiska moment är inblandade så alla kan delta.

Portabelt escape room

För större grupper är vårt portabla escape room idealt. Det kan arrangeras för grupper från 12 upp till 64 personer. För större grupper än detta vänligen kontakta oss i god tid.

Vi tar med upplevelsen ut till er och ni antar rollen som poliser i jakt på en seriemördare som kallas Dödsängeln. Han får en kick av att leka med polisen, och nu har han skickat en box med pussel till er! Klarar ni att klura ut lösningen till alla pussel i boxen innan tiden rinner ut och rädda hans nästa offer?

För att arrangera det här ute hos er behövs antingen ett större konferensrum eller flera mindre mötesrum. Varje lag behöver också var sitt bord.

Vi kan anpassa oss efter era önskemål om starttider, dag som kväll. Vi är stationerade i Stockholm och kommer ut till dess omnejd utan extra kostnad. För områden längre bort kontakta oss för prisförslag.

Priset per person är 250 kr/exkl. moms. Ideella föreningar och liknande kan kontakta oss för prisförslag.

Lite praktisk information om hur upplägget är:
Vi kommer ut till er lite innan ni vill att aktiviteten skal starta och förbereder så allting är klart till dess. I början av aktiviteten håller vi en liten introduktion och förklarar hur allting kommer gå till. Om det finns en skärm eller liknande tillgängligt kan vi också visa en film som förklarar själva handlingen, men det går att lösa utan.
Om ni inte i förväg har delat in er i grupper så delas nu deltagarna in i grupper på 5-8 personer. Varje grupp får så sin egen box och kan starta utmaningen. Sen har ni en timme på er att försöka lösa alla pussel och utmaningar för att komma in i boxen. Vi kommer att vara tillgängliga under denna timmen och hjälper till om det är behov för det.
Till slut brukar vi ha en liten samling där vi kårar vinnargruppen, som får ett litet pris från oss.

ImageImage

Stadsjakt i Norrköping/Stockholm: Outbreak

Outbreak är ett nytt och spännande koncept i Norrköping, det är en blandning av ett Escape Room och en stadsjakt. Outbreak tar med sig många av de roliga delarna från Escape Room, men flyttar ut dem till nya omgivningar. Det kommer att vara massa roliga pussel och klurigheter som ni måste lösa runtomkring i centrum.

Under Outbreak har ett dödligt virus spridit sig över staden och det är upp till er att försöka stoppa det innan det är försent. Ni delas in i mindre grupper på ca 4-6 personer i varje lag som då har möjlighet att tävla mot varandra. Varje lag behöver en smarttelefon (android eller iphone) med tillgång till internet, eftersom ni kommer att bli guidade av en app. Lagen får poäng beroende på hur snabbt de löser utmaningarna och om de klarar sig utan ledtrådar. När ni är klara kan ni direkt se resultatlistan och utse det vinnande laget. Vill du att vi kommer till din stad med Outbreak, kontakta oss.

Passar för grupper över 50 personer.

Image
Image

Mini- Escape Room

The Secret of Treasure Island är ett mini-escape room. Med det menar vi att det tar ca. 15 minuter för grupper på 2-6 personer att lösa. Rummet är ett pop-up rum, så vi har tyvärr inte möjlighet att arrangera det i våra lokaler. Det passar dock perfekt till mässor, events och liknande, det vi behöver är ett mötesrum/klassrum/tält eller liknande med en yta på minst 15 kvm. Vi har just nu en uppsättning av rummet och kan få igenom upp till 18 personer i timmen. Har ni ett större arrangement där ni är intresserad av större kapacitet eller något liknande koncept ta gärna kontakt så kan vi hjälpa er.

Escape Room i Stockholm

Vi har Escape Rooms i våra lokaler i Solna. Upp till 12 personer kan köra samtidigt, men det är möjligt att köra flera omgångar efter varandra.
Mer info om våra rum

 

Specialanpassad utmaning?

Önskar ni en specialanpassad utmaning så tveka inte att kontakta oss på info@twistedkeys.com