Halloweentävling 2016

Har du lust att vinna ett presentkort hos oss?

Posta en bild som får oss i Halloween stämning och tagga det med #twistedkeys #escaperoom och #tävling. Genom att delta i vår tävling godtar du våra tävlingsregler nedan.

Tävlingsregler

Åldersgräns 15 år.

För att delta i tävlingen måste du ha ett öppet konto, om du har dold profil kan vi inte se din bild. Genom att du laddar upp din bild och märker den med #twistedkeys #escaperoom och #tävling godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor.

Vinnaren meddelas med en kommentar från Twisted Keys på vinnarbilden på Instagram under vecka 44, 2016. Vinnaren måste själv kontakta Twisted Keys och meddela sina kontaktuppgifter så att vi kan skicka ett presentkort.

Du får endast bidra med bilder som du själv har tagit. Twisted Keys har fulla rättigheter att använda tävlingsbidraget/bilden.

Tävlingen pågår 23/10–31/10 2016 på Instagram/Facebook och anordnas av Twisted Keys. En jury utser en vinnare bland de bilder med halloween stämning på Instagram/Facebook som taggats med hashtaggen #twistedkeys #escaperoom och #tävling. Bidragen bedöms efter kreativitet och relevans till temat.

1:a pris är ett presentkort för 2 personer till våra Escape Rooms.
2-3:e pris är ett presentkort för en person till våra Escape Rooms. Eventuell skatt betalas av vinnaren. Vinsten går ej att byta mot kontanter.

Om vinnaren inte har kontaktat oss inom fem dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Vid frågor rörande tävlingen kontakta info@twistedkeys.com