Julbord 2018

Letar ni efter en spännande aktivitet till årets julbord? Då har vi något som kan passa er! Escape Room är en perfekt aktivitet när ni vill hitta på något roligt och samtidigt utveckla er personals förmåga att kommunicera och lösa problem tillsammans. Ni ställs inför en rad pussel och problem som kräver kreativt tänkande och samarbete for att utföra ett uppdrag innan tiden rinner ut. Inga fysiska moment är inblandade så alla kan delta.

Dödsängeln, ett portabelt escape room

För större grupper är vårt portabla escape room idealt. Det kan arrangeras för grupper från 12 upp till 64 personer. För större grupper än detta vänligen kontakta oss i god tid.

Vi tar med upplevelsen ut till er och ni antar rollen som poliser i jakt på en seriemördare som kallas Dödsängeln. Han får en kick av att leka med polisen, och nu har han skickat en box med pussel till er! Klarar ni att klura ut lösningen till alla pussel i boxen innan tiden rinner ut och rädda hans nästa offer?

För att arrangera det här ute hos er behövs antingen ett större konferensrum eller flera mindre mötesrum. Varje lag behöver också var sitt bord. Om ni inte har egna lokaler har vi samarbete med passande lokaler i centrala Norrköping med möjlighet till catering, kontakta oss för prisförslag.

Vi kan anpassa oss efter era önskemål om starttider, dag som kväll. Vi är stationerade i Stockholm och kommer ut till dess närområden utan extra kostnad. För områden längre bort kontakta oss för prisförslag.

Priset per person är 250 kr/exkl. moms. Ideella föreningar och liknande kan kontakta oss för prisförslag.

Lite praktisk information om hur upplägget är:
Vi kommer ut till er lite innan ni vill att aktiviteten skal starta och förbereder så allting är klart till dess. I början av aktiviteten håller vi en liten introduktion och förklarar hur allting kommer gå till. Om det finns en skärm eller liknande tillgängligt kan vi också visa en film som förklarar själva handlingen, men det går att lösa utan.
Om ni inte i förväg har delat in er i grupper så delas nu deltagarna in i grupper på 5-8 personer. Varje grupp får så sin egen box och kan starta utmaningen. Sen har ni en timme på er att försöka lösa alla pussel och utmaningar för att komma in i boxen. Vi kommer att vara tillgängliga under denna timmen och hjälper till om det är behov för det.
Till slut brukar vi ha en liten samling där vi kårar vinnargruppen, som får ett litet pris från oss.

Escape Room i Stockholm

Vi har ett Escape Room i vår lokal i Solna.
Mer info om våra rum

Specialanpassad utmaning?

Önskar ni en specialanpassad utmaning så tveka inte att kontakta oss på info@twistedkeys.com