Instagramtävling Alla hjärtans dag 2016

Tävlingsregler

Åldersgräns 15 år.

För att delta i tävlingen måste du ha ett öppet Instagramkonto, om du har dold profil kan vi inte se din bild. Genom att du laddar upp din bild och märker den med @twistedkeys och #escaperoom godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor.

Vinnaren meddelas med en kommentar från Twisted Keys på vinnarbilden på Instagram under vecka 8 2016. Vinnaren måste själv kontakta Twisted Keys och meddela sina kontaktuppgifter så vi kan boka in en tid.

Du får endast bidra med bilder som du själv har tagit. Twisted Keys har fulla rättigheter att använda tävlingsbidraget/bilden i sina egna kanaler.

Tävlingen pågår 13/2–21/02 2016 på Instagram och anordnas av Twisted Keys. En jury utser en vinnare bland de bilder på nycklar och lås som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #twistedkeys. Bidragen bedöms efter kreativitet och relevans till temat på roliga nycklar och lås. 1:a pris är ett äventyr i vårt Escape Room för 2 personer i perioden 4 april-29 maj. Eventuell skatt betalas av vinnaren. Vinsten går ej att byta mot kontanter.

Om vinnaren inte har kontaktat oss inom fem dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Vid frågor rörande tävlingen kontakta info@twistedkeys.com

När du lägger upp en bild på Instagram och taggar med @twistedkeys och #escaperoom har du godkänt dessa tävlingsvillkor.